0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

SBS - Delar & reservdelar

1. Val av mästare
SBS är "Choice of Champions". Under årens lopp har SBS fortsätter att vara den föredragna bromsklossen för världens bästa ryttare i road racing och motocross som Michael Dunlop, Carlos Checa, Kenan Sofuoglu, Antonio Cairoli, Sebastian Pourcel och Gautier Paulin.


2. Passar dina behov
SBS-sortimentet har föreningar för alla ändamål och alla modeller: Fritid, pendling, turné, off road eller racing på trackdays. Gamla och nya modeller, turné, sport, V-tvillingar, ATV eller skotrar. Det vi lär oss av våra partners i racing är vanligt att ge oöverträffad bromsförmåga för ditt körändamål.


3. Först med de senaste bromsbeläggen
Ny cykel, modell och applikation? Oroa dig inte, SBS har det täckt innan du har använt din första uppsättning bromsbelägg på din nya cykel. Vi genomför nya referenser på en kontinuerlig och första till marknaden.


4. Motorcykel användarsäkerhet - kvalitets- och produktgodkännanden
Användarsäkerhet är avgörande för SBS. Våra bromsbelägg är producerad enligt ISO 9001 standarder. Vi starkt stödja något godkännande system som implementeras för att maximera motorcykel användarsäkerhet - och för att undvika underlägsen, icke-godkänd bromsprodukter att komma in i marknaderna.
Alla våra gatumaterial är godkända enligt tyska ABE-system utfärdat av KBA. SBS deltar i omdefinieringen av framtida ECE R90 godkännandeprocedurer för motorcykel eftermarknadsbromsbelägg och alla godkännanden görs enligt till befintlig, giltig lagstiftning.För KBA godkännandedokument kontrollera http://uk.sbs.dk/
affärsområdena / motorcykel / abeapprovls.aspx.


5. Dedikerad till motorcyklar
SBS-personal är tillägnad cyklar och bromsar. Vi är motorcykelentusiaster, vi är bromsspecialister, och vi vet hur bromsar fungerar under alla förhållanden. Vårt engagemang är din fördel.


6. OEM-föredragen leverantör
Våra sofistikerade produktionsanläggningar och andra till ingen kvalitet gör det möjligt att uppfylla kraven och specifikationer som fastställs av världens OEM-bromssystem tillverkare. Du hittar bromsbelägg tillverkad av SBS som originalt passform på många av de bästa cyklarna i världen och Du kan kräva samma höga kvalitet från SBS, som du Förvänta dig av dina OEM-bromsar.


7. Global Market Leader - tillverkad i Danmark
Världens ledande prestanda varumärke. Europas # 1 sålde bromsbelägg. Utvecklat och tillverkat i Danmark. Bikers i Amerika, Australien och Asien dra nytta av den pålitliga bromsen prestanda hos SBS. SBS är tillgänglig via lokala återförsäljare, butiker eller on-line. Om du inte hittar SBS i ditt lokala område


8. Bromsar sedan 1964
SBS var det första företaget att producera eftermarknadsskivbroms kuddar för motorcyklar. Vi vet vad bromsning handlar om. För 50 år har vi varit i denna verksamhet - utveckling och producerar nya produkter med fokus på prestanda, säkerhet, komfort och livstid. Vår erfarenhet är din garanti högkvalitativ produkter, oberoende av vad du behöver.


9. Skärteknik
Användning av NUCAP-retentionssystem (mekanisk bindning av friktionsmaterial för att säkerställa ingen delamineringsrisk) för motorcyklar utvecklades av SBS och har använts i vårt produktion sedan 2001. Implementering av ny toppmodern teknik sintringsteknik, ledande standarder när det gäller miljövänlig produktutveckling och nytta bromsteknik för att säkra dina bromsprodukter.


10. Tillverkningsekonomi
SBS bromsbelägg tillverkas i våra toppmoderna anläggningar i danmark Innovativ produktionsteknik kombinerad med Lean tillverkningsprocesser garanterar en konkurrenskraftig Dansktillverkad produkt.

Sida 1 av 11

Sida 1 av 11

1 2 3 ... 9 10 11