0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

REGINA - Delar & reservdelar Motocross & Motorcykel

Regina Chain
Efter nästan ett sekel i verksamheten fortsätter Regina Chain att vara i toppskiktet för tillverkning av motorcykelkedjor. Regina grundades 1919 nära Milan, Italien som en tillverkare av cykelkedjor, och började tillverka motorcykelkedjor 1939 och har sedan dess varit känt i hela kraftsportbranschen. En Regina-motorcykelkedja har varit drivkraften bakom mer än 340 världsmästerskap i allt från Superbike till Supercross, och med deras premiumprestanda och pålitlighet har de inte visat några tecken på att bromsa ner. Hos Motoaction har vi hundratals Regina motorcykelkedjor och ATV-kedjor crosskedjor för att uppleva spänningen i en kvalitetskedja.

Oavsett vad du kör eller vart du kör, finns det en Regina-kedja för dig. Varje kedja är utformad för att vara lätt men ändå stark, motstå spänningarna i de högsta nivåerna av träning och tävling. streethojar kan få det bästa branschen har att erbjuda med en Regina Z-Ring-kedja, med guldbehandling och patenterad tätningsteknik som skapar en fjädereffekt för förbättrad prestanda och slitliv. För terräng- och motocrossrytare är Regina Professional RX-kedjan tillverkad med kromade stift som ökar slitaget och trötthetsmotståndet. Enduro-cyklar upp till 600cc kommer att vara hemma i Z-ring-tätningarna i Regina ZRE-kedjan. Och Regina 520 Quad-kedjan är den bästa ATV-kedjan i branschen, med stift tillverkade av ett speciellt stötbeständigt legeringsstål.

Regina-kedje- och drevsatser är det praktiska sättet att uppgradera hela ditt drivsystem, som innehåller högkvalitativa stålkedjor designade för att fungera med premiumkedjor. Satser finns med allt från vanliga cykelkedjor för vardagliga åkare till deras premiumkedjor i ZR-serien och Grand Prix-serien.


Sida 1 av 3

1 2 3


*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.