0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Premier hjälmar

Premier hjälmars historia

1956
Äventyret börjar 1956, Premier föds som ett varumärke för att producera hjälmar och skateboards. Passionen för motorsport driver Premier för att komma in på fältet med högpresterande hjälmar för bilar med bra resultat över hela USA.

1970
Premier Pacific Co är det första företaget som tillhandahåller en komplett serie motorcykelhjälmar. De är mycket framgångsrika tack vare produktens kvalitet och säkerhet. Den första stuntkvinnan Debbie Lawler citeras som att "The Flying Angels" använde Premier hjälmar, som många mästare, inklusive den legendariska Phil Read. Märket blir en referenspunkt för branschen.

1982
Premier flyttar till två fabriker i Europa, den första ligger i Nederländerna, tillverkar kläder för motorcyklister, och den andra är i Italien och tillverkar hjälmar för motorcyklar.
Premier upprätthåller sitt ursprungliga DNA och fortsätter med sportandan. Många topprankare väljer Premier för internationella motorcykel tävlingar.

1987
År 1987 flyttar alla produktionsanläggningar och äganderätten till Italien för att bli hundra procent italienska.
Efter att ha fått full autonomi i beslutsfattandet lanserar företaget en ny utmaning för att öka och befästa varumärket Premiers rykte på både den nya och den gamla kontinenten.

2018
Idag gör Premier ytterligare steg i sin utveckling genom att introducera ett helt förnyat sortiment med högt avancerad teknik och innovation, samtidigt som den fortfarande behåller stilen och bilden som har format den till stor framgång hittills. Ett sortiment som fokuserar på motorcyklisters skydd och komfort utan att förlora stil och funktionalitet.


Sida 1 av 5

1 2 3 4 5