0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

PIRELLI - Delar & reservdelar Motocross, Motorcykel & Fyrhjuling

Pirelli Motorcykeldäck
Om du letar efter högpresterande motorcykeldäck kan du lita på Pirelli-däck för att hjälpa din cykel att hantera och överträffa konkurrensen. Pirelli är en av världens äldsta däcktillverkare och har producerat däck till alla fordon sedan 1872. Det italienska företaget driver ständigt gränserna för teknik och stil. Varje däck de säljer måste visa sig vara en mästare på de högsta nivåerna av motorsport innan det tar sig till din maskin.

Vårt urval av Pirelli motorcykeldäck inkluderar alternativ för sportcyklar, terrängcyklar, Harleys, glidare och alla andra tvåhjuliga fordon. Pirelli däck kommer som OEM på stora cykelmärken som Ducati. Som sagt kommer alla motorcyklar att känna fördelarna med överlägsen kontroll och långvarig körsträcka i det ögonblick de går in i en sväng med Pirelli-däck. Pirelli var det första företaget som tillverkade ett radiellt motorcykeldäck 1983 och fortsätter att förnya sig till denna dag. Som den officiella däckleverantören för tävlingsserier som FIM World Superbike Championship, FIM Motocross World Championship och British Superbike Championship, vet du att dina Pirelli-däck har visat sig vara värda.

Oavsett vad du åker kan du hitta ett Pirelli-motorcykeldäck som passar det. Sportcyklister kan dras till Pirelli Diablo SuperCorsa, med dess miljövänliga gummiblandningar och patenterade stålbälte radiella konstruktion. Om du går på väg, hittar du Diablo Scorpion XC mer upp i gränden för att erövra stenig terräng. Din Harley kommer att kryssa smidigt med Pirelli Night Dragons eller MT66-Route däck, som är specifikt utformade för stabilitet och komfort på motorcyklar med hög körsträcka.

Motoaction har hundratals Pirelli-däck, så du är säker på att hitta rätt storlek, stil, struktur och slitbanemönster. Om du inte är säker på var du ska börja, ta en titt på vår Motorcykeldäckguide, använd vårt monteringsverktyg eller kontakta vårt tekniska team för att få hjälp. När du gör din beställning skickar vi den samma dag från vårt enorma lager.