0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

NEKEN - Delar & reservdelar Motocross & Motorcykel

Neken styren och tillbehör
När Cross och ATV-tillverkare runt om i världen vill ge stor kontroll och modern stil för sina åkare är de beroende av Neken-styret. Det franska företaget har utvecklat sin branschledande rör teknik och CNC-maskinteknik sedan 1990 för att producera premium styren och tillbehör för extrema terrängförhållanden. Många motorcyklar och fyrhjulingar har nu standard med Neken-styren, och de är också betrodda av fabriksmotocross och Enduroförare runt om i världen. Motoaction har samma Neken-komponenter som proffsen använder redo att leverera idag till de bra priser.

Neken styret är konstruerat med aluminium-rymdkvalitet, vilket gör dem starkare och lättare än traditionella styren. Varje styre som de producerar är laseretsad med en räfflad kopplingssida för bättre centrering, indexering och grepp. Deras standard styren har en konstant diameter med en extra tvärstång för styrka, medan Neken variabla stänger har en ökad diameter i monteringsområdet som ger styrka till en reducerad vikt. Välj bland mini-styren, låga styren, höga styren i olika diametrar, bredder och eleganta färger. 

Bättre kontroll ger alltid förare en bättre upplevelse på alla banor och spår, och Neken styr och tillbehör ger dig kontrollen, komforten och hållbarheten du behöver för att hantera allt som korsar din väg. 

Sida 1 av 1

Sida 1 av 1

1