0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

MUSTANG - Delar & reservdelar Motorcykel

Mustang 
Mustang Seats grundades 1980 och har vuxit till att bli en av de främsta tillverkarna av motorcykelsadlar med ett åtagande för kvalitet och värde.

President och grundare Al Simmons hade redan varit i motorcykelindustrin ett tag med en teknisk bakgrund innan de startade Mustang. Hans erfarenhet gjorde det möjligt för företaget att expandera snabbt från ett dussin platser per dag till en världsledande ledare inom sätesdesign och konstruktion. Hans erfarenhet av branschen och som förare själv har lagt en solid grund för vad de anser att en motorcykelsadel borde vara.

Från Mustang-anläggningen i New England är alla dynor designade och tillverkade i USA av en verklig hantverkare. Även om stilen på din motorcykelsadel är viktig, vill Mustang att du kan glömma det medan du åker. Sitsen ska vara tillräckligt bekväm så att du bara tänker på åkturen. Det är därför de fokuserar så intenst på att göra sina produkter så bekväma för både åkaren och passageraren. Med sitt speciella kontrollerade skum med kontrollerad densitet och ergonomiskt utformade bottenplattor är varje Mustang-motorcykelstol byggd för körning hela dagen. Och även om de är mest kända för sina säten, producerar de också några av de bästa ryggstöden och tankar och fender haklappar.

Om du vill uppgradera stilen och komforten på din motorcykel, hittar du det bästa urvalet av Mustang-motorcykelsadlar hs oss, Oavsett om du rider på en Harley, cruiser eller en turneringscykel så har vi vad du behöver.