0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Metabo - Proffsverktyg

Dag för dag sätts prestandan i Metabos produkter på prov. I professionell användning – under de tuffaste villkoren – över hela världen.
På områden där professionella användare måste ge 100 %, behöver de en partner som de kan lita på fullt ut. De behöver en partner som de kan känna sig trygga med.
”När det verkligen gäller” är därför mottot för vår internationella strategi och återspeglar användningen av våra verktyg på byggarbetsplatser över hela världen – autentiskt, redaktionellt, äkta.
Detta stöds av en kraftfull och märkestypisk positionering på marknaden.

Milstolparna i Metabos historia tydliggör vårt ursprung och vår hängivenhet till teknik ”Made in Germany”. Metabo har alltid stått för högvärdiga kvalitetsprodukter tillverkade av proffs för proffs.

Med säte i Nürtingen är de verksamma över hela världen och förenar på så sätt dynamiken hos ett medelstort företag med öppenheten hos en global aktör.

De är rörliga, målinriktade och flexibla. De har mod att ifrågasätta även sådant som hittills varit framgångsrikt. På så sätt är de alltid redo att slå in på nya vägar. Snabba utvecklingstider med innovativa metoder (plattformsstrategi, rapid prototyping etc.) som tillämpas på plats vid produktion, utgör grunden för effektiva, kvalitativa och högvärdiga systemlösningar.

Metabos historia
1923 tillverkade Albrecht Schnizler den första handhållna borrmaskinen. Denna metallborr gav namn åt Metabo. Idag sysselsätter den anrika företaget 2 000 medarbetare, varvat 1 200 i Nürtingen i Tyskland. 25 dotterbolag och mer än 100 ombud säkerställer att de förstklassiga lösningarna från Metabo går att hitta i nästan alla länder.

Utöver kabelbundna och tryckluftsdrivna lösningar strävar de konsekvent efter vår vision om en kabellös byggarbetsplats, och är ledande inom batteriteknik för att kunna erbjuda professionella arbetare mer frihet vid högsta möjliga prestanda. Metabo innehar mer än 700 patent och skyddsrätter. De utvecklar och producerar robusta, effektiva och ergonomiska lösningar för användare inom bygghantverk och renovering, metallhantverk och industri.

 

Metabos områden

  • De erbjuder professionella användare över hela värden ett brett utbud av effektiva verktyg för användning under de tuffaste villkoren.
  • De strävar konsekvent efter vår vision om en kabellös byggarbetsplats. Alla relevanta produkter i Metabos sortiment finns därför alltid i ett batteridrivet utförande som uppfyller högsta standarder i fråga om effekt, kvalitet och tillförlitlighet.
  • De erbjuder inte bara elverktyg för alla vanliga användningsområden, utan tar även hänsyn till speciella krav med våra kompetensprodukter och systemlösningar. Detta gäller särskilt för våra huvudmålgrupper metallhantverk och metallindustri samt bygghantverk och renovering.
  • Samtidigt utvecklar de dock även maskiner för nät- och tryckluftsdrift och erbjuder ett omfattande sortiment av system- och förbrukningstillbehör – det är ju i slutändan användarna som avgör hur de arbetar så produktivt som möjligt.
Sida 1 av 37

Sida 1 av 37

1 2 3 ... 35 36 37