logo
0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Pris- garanti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

IXS MC-Hjälmar och MC-Kläder

IXS är ett internationellt varumärke av motorcykelälskare för motorcykelälskare - sedan 1979. IXS är från Schweiz: ett land fullt av berg och passager, där man lätt kan möta de fyra årstiderna inom en vecka eller till och med en dag. IXS växte upp i dessa ganska extrema förhållanden. Det är därför IXS vet så bra vilka funktioner motorcyklister tycker är mest användbara och IXS vidarebefordrar gärna denna kunskap och den därmed sammanhängande känslan av livet - med stor entusiasm och passion.

Det är bara logiskt att IXS bara producerar smart genomtänkta och bäst producerade tekniska produkter - "designad och född i Schweiz." Alla våra högpresterande klädesplagg är undersökta, konstruerade, utvecklade och testade för att säkerställa att de inte bara uppfyller de högsta schweiziska kvalitetskraven utan också kännetecknas av en kombination av smarta funktioner.

IXS håller alltid ett öga på deras mål att sträva efter de bästa lösningarna och alltid utveckla unika innovationer som motorcyklister verkligen värdesätter. IXS motorcykelkläder erbjuder den perfekta passformen, och deras kunder är alltid klädda ordentligt runt om i världen och i alla väder, varje säsong - från huvud till tå, med hjärta och sinne.

Sida 1 av 102

Sida 1 av 102*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.