0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

HOT RODS - Delar & reservdelar Motocross

När crossar och ATV-förare letar efter det bästa, är Hot Rods vevar och stavar där för att ge det. Som den ursprungliga och mest hållbara medlemmen i C & L Companies powersport-portföljen började Hot Rods att tillverka ersättningsvevar och kopplingsstänger 1993 och har blivit auktoritet för terrängmaskiner. Ingen sten går omvänd i namnet på innovation, kvalitetshantverk och prestanda, och Motoactions urval av Hot Rods-motorcykeldelar och ATV-delar är för dem som förväntar sig inget mindre.

Grundare Curt Leaverton vill att alla ska uppleva spänningen och adrenalinrushen att köra, och Hot Rods kraft är ett bra ställe att börja. En Hot Rods-vevaxel är oöverträffad i branschen, bearbetad till inom 0,001 tum av tolerans för stora hästkraftsvinster och år med pålitlig prestanda. Hot Rods vevaxlar är lika imponerande, dubbelsmidda med en avancerad design för motorer med hög varvtal. För en fullständig ombyggnad av motorn, beställ en Hot Rods vevaxelns bottom end kit, som innehåller en vevaxel och stavmontering, huvudlager, tätningar och en komplett motorpackningssats.

All den extra kraften påverkar resten av din maskin, och vi har delar som hjälper den att hålla jämna steg. Våra lager- och tätningssatser kommer att hålla små problem från att bli stora. Beställ en Hot Rods vattenpumpsreparationssats och vattenpumpaxel för att ersätta slitna komponenter och hålla kylvätska rinnande i konkurrensvärmen.


Sida 1 av 2

1 2


*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.