0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Blauer MC-Hjälmar för både Dam & Herr

VARUMÄRKET BLAUER GRUNDADES REDAN 1935 I USA DÄR DE SEDAN DESS LEVERERAR TEKNISKA KLÄDER TILL BLA. POLISEN, ARMÉN OCH SPECIALAGENTER OCH ÄR I TRYGG MARKNADSLEDNING TACK VARE KONSTANT UTVECKLING INOM FUNKTION, NYTÄNK OCH TEKNOLOGI.


2001 startades ett samarbete med italienska modeföretaget FGF Industry och den första modekollektionen lanserades med varumärket Blauer USA på licens. Detta projekt lyckades väl och kläderna har en något rustik look med en känsla av ”made in USA”. Hösten 2010 presenterades nästa steg då även ett sortiment av hjälmar visades upp under detta varumärke. Säkerhet, teknik och innovation blandas klokt med elegans, design och passion vilket gör dessa till just en Blauer-hjälm. Projektet med hjälmar har fallit väl ut och nu finns även mc-kläder och handskar med i sortimentet och allt detta under namnet Blauer HT.
 

Sida 1 av 1


*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.