0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Bell - Delar & reservdelar Motocross & Motorcykel

Bell är en välkänd amerikansk tillverkare av hjälmar för olika aktiviteter såsom cykling, motocross, snösporter och mer. Företaget grundades redan 1951 av Roy Richter och har sedan dess vuxit till att bli ett ledande märke inom hjälmindustrin.

Bell hjälmar är kända för att vara säkra och hållbara, med en stark fokus på att skydda användaren vid högbelastning. Deras hjälmar har ofta den senaste teknologin och innovativa designlösningar för att ge optimal skydd och komfort.

Företaget har en lång historia av att utveckla hjälmar för professionella idrottare och motorsport. Bell har varit ett viktigt varumärke inom Formel 1, IndyCar och NASCAR racing, där deras hjälmar ofta används av de ledande föraren.

Bell har också en bred portfölj av hjälmar för andra aktiviteter som cykling och motocross. De har olika modeller för vägcykling, mountain biking och BMX, samt en rad hjälmar för motocross och dirt biking. En av deras populära hjälmar inom motocross sektorn är MOTO-10, det är en fullt certifierad motocross hjälm som designats och utvecklats för att möta de höga kraven från professionella förare.

MOTO-10 är utrustad med en lättviktskonstruktion som är väldigt bekväm att bära under långa tävlingar, och är också utrustad med en ventileringssystem som håller hjälmen sval och bekväm. Den har också en innovativ maskdesign som ger bra synfält och ventilation. Hjälmen har också ett innovativt och justerbart förslutningssystem som gör att det är lätt att ta på och av hjälmen samt justera det till den rätta passformen.

Företaget är också engagerat i att främja cykling och säkerhet, genom att stödja olika cykelrelaterade evenemang och organisationer.

Allt överlag Bell är en respekterad och ansedd hjälm tillverkare som har varit i branschen i många år. Deras hjälmar är kända för att vara säkra, innovativa och hållbara.