0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Alpinestars

Alpinestars är ett italienskt företag som tillverkar utrustning för racing i alla dess former. Företaget grundades av Sante Mazzarolo 963 i Asolo, Italien. De fokuserar på kvalitet och säkerhet för alla förare inom olika typer av racing.

Alpinestars ett varumärke som andas motocross

Utveckling av Alpinestars och deras produkter har pågått sedan företaget grundades 1963. De ligger nu i framkant tack vare ny teknologi inom tillverkning. De producerar allt från stövlar, byxor och handskar till hjälmar och skyddsutrustning. Allt för att du och din kropp ska vara så säkra som möjligt. Hos oss hittar du ett stort sortiment från Alpinestars där kvaliteten är hög och leveransen är snabb. Om du har frågor kring deras storlekar kan du kontakta vår support som gärna hjälper dig med att se till att du får rätt storlek på dina motocrosskläder.

Kvalité, funktion och snygg design

Alpinestars andas kvalité och funktion. De strävar efter att ha utrustning som inte är ett hinder för vare sig din säkerhet eller din körning. Företaget lägger även krut på designen av sina produkter så man inte bara är säker utan får en snygg design på sin outfit. Vare sig man gillar färgstarka kläder eller vill ha en mer nertonad look så har vi det hos oss! Då det är viktigt att både skyddsutrustning och kläder sitter bra så finns vår kunniga kundservice tillgängliga för alla typer av frågor du kan tänkas ha kring produkterna.

En komplett leverantör för alla hojåkare

Alpinestars är en leverantör som ser till att producera kvalitetsutrustning för alla typer av racing. De har motocrosskläder, skinnställ till motorcyklister och även streetwear för dem som gillar företagets design på kläderna. Deras skinnställ för motorcykelracing och utrustning för motocross passar både den professionella föraren samtidigt som de har ett brett utbud för fritidsföraren som kanske söker andra produkter. Inom deras streetwearutbud finns det jeans, t-shirts, shorts och jackor för både damer och herrar. Passar perfekt när man vill ha en avslappnad stil som passar livsstilen för en racingförare, proffs som amatör.

Sida 1 av 12

Sida 1 av 12

1 2 3 ... 10 11 12


*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.