0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Akrapovic - Delar & reservdelar Motocross & Motorcykel

Sedan 1990 har Akrapovic använt sin racingkompetens till deras branschledande motorcykelavgassystem. Med 100 världsmästerskap under sitt bälte har de visat sig vara överst på listan för total prestanda. Grundare Igor Akrapovic var en mästerskapsvinnande racer själv och hans strävan efter perfektion ledde till att han skapade de mest tekniskt avancerade avgassystemen i världen. Akrapovic använder bara de bästa materialen, som rostfritt, kolfiber och titan, vilket gör att deras system kan fungera på en hög nivå samtidigt som de är oerhört lätta och hållbara med ett ljud som ej går att missta.

Akrapovic är bäst känd för sina sexkantiga formade ljuddämpare och ger bättre prestanda med ett unikt ljud. Avgasens unika form och distinkta linjer är utformade för att komplettera den originala designen med en racing look. Evolution Line kombinerar dessa oöverträffade utseende med professionell racecykelprestanda. Racing Line handlar om prestanda och ljud som hör från de bästa racercyklarna.

De största fördelarna med ett Akrapovic system är de extrema viktbesparingarna och prestandaförbättringarna. Eftersom företaget har åtagit sig att bara använda material av högsta kvalitet som kolfiber och titan, kan de ge betydande viktbesparingar. Den otroliga viktbesparingarna och ergonomiska designen ger din hoj bättre hantering. Med Akrapovic avgassystem får du en ökad prestanda genom hela kraftbandet, inte bara toppeffekt. Detta ger en jämnare tur genom alla skift.

Även om Akrapovic är bäst känd för sina sportcykeldämpare och system är de också en dominerande kraft också i offroadvärlden. Med flera VM att visa upp, kommer Akrapovic cross system att ge samma stora viktbesparingar och till och med prestandaförbättringar som du ser från street systemen. Varje system uppfyller FIM-ljudgränserna, samtidigt som de ger en effekt som ger din cykel fördelen på banan.

Vi har en komplett serie Akrapovic avgassystem och ljuddämpare på Motoaction Fri Frakt över 1000kr

Sida 1 av 13

Sida 1 av 13

1 2 3 ... 11 12 13


*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.